Немски език А1 ниво

Немски език А1 ниво за начинаещиАктуален график на предстоящи курсове

НОВО!. За записани до 09.10 отстъпката е 10%  при записани в стартиращи групи през октомври.Занятията и записванията се извършват и провеждат на ул. Алабин.33 в Търговски дом с/у Съдебната палата.

Начало на курс , дни и дата на провеждане , учебна такса и хорариум часове А1График на курсовете А1 и продължителност

ВЧ-вторник и четвъртък
ПСП-понеделник сряда петък
С+Н съботно-неделен
A1-Alten* се организира от Германикум съвместно с фирми за работа в Германия. Сформиране  на такава група е по изискване на работодателя в Германия. Фирмата, набираща персонал за Германия определя интензитетеа, стартирането и часовия диапазон на тази група. Това е специализиран курс за болногледачки с германски договор в семейства в Германия. Към общия немски е добавена и необходимата лексика  и програма за нуждите на личните асистентки, които ще се грижат за възрастни и/или болни хора. В курса се допускат  да участват хора, които имат придобит опит в обгрижването на възрастни и/или болни хора. Медицински сестри също са подходящи. След курса и успешно проведения тест , кандидатите сключват договор с представители на германски фирми, представляващи семействата и чрез подбор кандидатът заминава на работа.  Минимална работна заплата от 1400 евро нето на месец- максимална 2300 евро. Храната и нощувките са безплатни в дома на обгрижвания. Курсът по немски език е подходящ за хора от цялата страна, тъй като се провежда по скайп в реално време – два или три пъти седмично. За повече информация-тел. 0878 300842.
Вечерни групи с продължителност 2.5- 3 месеца.

Уикенд групи с продължителност 1 срок -стартират  от 5 .10.2019 до 31.01.2020

А1-за ученици от 13г+   събота –  13.00-17.00

Включени в обучението 8 теста междинни и един финален.

Учебният комплект за А1 ниво не е включен в таксата и се заплаща допълнително -35 лв-Мotive, 52 лв.-Menschen.

Издава се двуезичен сертификат за успешно положен изпит за А1.специални отстъпки

Допълнителни отстъпки и бонуси:

-За всички записани и внесли таксата за 1ви срок  до 10 септември, безплатен учебен комплект за цялото ниво.

-За всички записани и внесли целогодишна такса , 15% отстъпка от общата такса за двата срока и безплатен учебен комплект за цялото ниво

 


5% допълнителна отстъпка  за всички записани за ниво А1 /курс по избор от програмата/ 20 дни преди началото на курса/

5%  отстъпка  за записани двама в една група за ниво А1 /курс по избор от програмата.

За записан пакет: А1 + А2 общо 232 часа таксата е  993 лв  865 лв  + подарък – учебен комплект за А1 ниво

Отстъпките не се натрупват.


Немски език А1 ниво е първото ниво на обучение, което е базово ниво. Започвате изучаването на немски език от азбуката, правила за четене и т.н. Не е необходимо да имате отделни часове / предварителна подготовка преди курса по немски език А1 ниво, за да се включите в него. Базовото ниво е важно за всеки език, както е и в немския. Обучението протича плавно, по утвърдена методика и интересно поднасяне на материала. Богатият опит на колегите допринася за гъвкавост и приятна атмосфера на учене. Немски език А1 ниво завършва с финален изпит и при успешно издържан изпит Ви се издава сертификат за завършено ниво.

Езиков център „Германикум“ предоставя на Вашето внимание актуална програма от курсове по немски език за начинаещи, всеки месец, с минимум 3 курса по избор. Вариант едномесечен (1 м), интензивен (1,5-2 м) и с нормална интензивност (2-3 м), по учебните системи на Huber:  Motive A1 (подходящ за ежедневни и интензивни курсове) и Menchen A1 (подходящ за полуинтензивни курсове). Учебната такса по немски език А1 ниво не включва закупуването на учебен комплект.

 

немски А1, интензивен пълен курс на обучение в 1 част

Учебната система Motive A1

Оn-line упражнения и речници за А1:

за А1 Deutsch Motive

слушане с разбиране

A1

240_F_78645389_yRodDBrjr6EUyPYNXspkvIrnm8LJd1DR

ттримесечен курс по немски

Учебна система Menchen A1

Полезни видеа за ниво А1:

Немски език А1 ниво 4.71/5 (94.29%) 7 глас[а]