Немски език В1 ниво

B1_osnoven_kurs
НОВО!При записване за курсове  до 21.01.2021 отстъпката е 10% Занятията и записванията  ще се извършват on-line и провеждат по Skype. Учебните такси  и таксата за учебни комплекти се внасят по банков път, не по-късно 5 дни преди стартовата дата на курса.
Ниво, начало на курс, дни и часове на  провеждане:
Продължителност  на курсовете 5.5 месеца.

Учебна такса и хорариум520 лв445/112 уч.ч

Обявената такса за курсовете за В1 е за цялото ниво. Германикум не разделя нивата на под- нива!

Учебните комплекти и тестове не са включени в таксите и се заплащат допълнително. За В1 – 57 лв, за В1+-59 лв.

 


Отстъпки, Бонуси и Пакети за средно напреднали :

За записани 20  дни преди началото на курс В1 , допълнителна отстъпка –10%

Отстъпка за  наши курсисти – за тези, които са  завършили немски А2 в Германикум таксата е –10%., при записване за В1-минимум 10 дни преди началото на избрания курс.

Пакет ниво В1  , което включва В1  и ниво В1+

При записване за две нива и избор на пакетна цена за В1 в комбинация с В1 + – 760 лв с 1 безплатен учебен комплект по избор/за В1 или за В1+/

Пакет нивоВ2  , което включва В1 и ниво В2/без В1+/

збор на пакетна цена за двете нива  885  лв 245 часа + безплатен учебен комплект по избор /за В1 или В2/


Немски език В1 ниво е за напреднали курсисти и се започва след успешно завършено А2 ниво.С това ниво завършва целия основен курс в немския език, затова повечето системи са направени в три нива от А1 до В1.

В В1 ниво има повече упражнения за говорене, пишат се по-дълги текстове за домашна и се прилага повече лексикалния запас от предните две нива. На база добра лексика, слушането ще Ви е по-лесно в конкретното ниво, защото ще разбирате повече, а записите са с по-богата лексика и интересни разговори. Методиката на обучение е гъвкава и с висока ефективност, базираща се на богатия опит на преподавателите ни.

Финалният изпит на курса по немски език В1 ниво включва всички компоненти на обучението: слушане с разбиране, четене с разбиране, писане и говорене. Изпитът е по международни стандарти и може да си дадете ясна преценка, какво Ви е нивото на знания, след преминат курс при нас. Когато успешно преминете финалния изпит, Ви се издава сертификат за немски език В1 ниво.

Учебните системи, които се използват в немски език В1 ниво са: Menschen/Motive B1/ Lagune3 , а за В1+ учебната система е Sicher В1+.


Ниво В1+ е първото ниво от среден курс. Започва се след завършен основен курс, а именно А1, А2 и В1. В повечето случаи се нарича междинно ниво или преходно. В1+ прави не само преговор на основния курс, но и надгражда и въвежда към средните нива, а именно В2 и С1 по европейската езикова рамка. Учебните системи са различни от основния курс и вървят по посочената поредица В1+, В2 и С1.

Тестове и упражнения:

най-съвременната интерактивна учебна система

B1 ниво и В2 ниво Sicher

 

 

 

 

Немски език В1 ниво 3.75/5 (75.00%) 4 глас[а]