Блог

18 януари, 2014 Uncategorized  11 коментара

Германикум - блог

Добре дошли, това е блогът на център за изучаване на немски език Германикум!

Следейки нашия блог, първи ще научавате за актуалните ни промоции и отстъпки! Така ще можете да си осигурите не само обучение по немски език с изключително високо качество, но и на много изгодна цена. Освен това тук смятаме да Ви уведомяваме и за най-интересното от света на езиковото обучение, както и да Ви представяме историите на някои от нашите успешно завършили курсисти.

Не на последно място, в нашия блог възнамеряваме да Ви представяме и различни страни от немската култура и история, както и да Ви показваме снимки от най-красивите и най-интересните места в Германия.

Освен всичко това тук смятаме да споделяме с Вас най-интересните статии и видео материали на немски език, които да направят процеса на изучаване на немски език още по-приятен и забавен!

Дайте своето мнение – то е важно за нас!

Всички коментари и оценки на нашата дейност от страна на клиентите ни са важни за нас! Затова приветстваме всички, които са посещавали или посещават курс при нас, да дадат своето искрено мнение! Това ще ни помогне да продължим да се развиваме и да предоставяме възможно най-качествените услуги.

Разбира се, в секциите ни с коментари приветстваме и всички, които искат да се запишат на курс при нас или просто се интересуват от немския език и от Германия. А на тези, които искат да знаят повече за център за изучаване на немски език Германикум и нашите курсове, искаме да гарантираме, че нито един въпрос няма да остане без отговор!

 

Блог 5.00/5 (100.00%) 5 глас[а]

11 отговора на Блог

 • Гинка от Германия  каза:

  Още през лятото карах курс по немски във Варна. Два месеца по-късно заминах и сега работя в Германия, в Берлин в един хотел. Основата, която госпожата ми даде, много ми помогна тук с езика

 • Мари  каза:

  Изкарах курс в края на миналата година и многа съм доволна. Преди това никога не бях учила немски. За по малко от 3 месеца научих доста. Сега вече спокойно се явявам на интервюта на немски. Преподавателите са страхотни. Научих не само езика а и много интересни неща за немската кухня, култура, празници и мн. др.
  На всички които искат да научат немски, препоръчвам езиков център Германикум.
  Няма да съжалявате. Мисля да запиша и малката си дъщеря.
  На преподавателите пожелавам да са все така усмихнати и лъчезарни.

 • Неди  каза:

  Здравейте, лятото на 2013 г. се записах на курс по немски език . В интернет търсих курс за начинаещи, който да бъде и с добра цена. Много съм доволна, не очаквах, че за това първо ниво ще науча толкова много. В момента работя в Германия /Мюнхен/, благодарение и на услугите за намиране на работа от същата фирма. Използвам момента да благодаря на управителката на фирмата г-жа Григорова, за съдействието и човешкото отношение, след като заминах се поинтересува,да разбере как се чувствам и дали всичко е наред.
  Препоръчвам на всеки,който желае да изучава немски езиков център Германикум, както и ако си търси работа,да ползва услугите на фирмата.

 • Галина  каза:

  Подходът кум всеки курсист е строго индивидуален . Преподавателката създава ведра и спокойна атмосфера. Успява да окуражи и тези , които за първи път учат езика и им е трудно. Аз се чуствах кмфортно и научих много. Съветите, които Г-жа Григорова дава са ценни и полезни. Акцентът е не само върху езиковото обучение, но и върху порядки , навици на немците , организацията на живот в Германия. Всичко с, което ще се сблъска за първи път работещ там българин.

 • Маргарита  каза:

  Когато реших да започна курса за начинаещи по немски език, мои познати ми препоръчаха, тъй като не съм от голям град, да изучавам немски онлайн и по- точно при г-жа Григорова от Германикум.Преди това, аз не знаех нито една дума на немски език и не вярвах в себе си, че за толкова кратко време ще мога да се подготвя за интервю.Оказа се,че наистина че г-жа Григорова е изключителен специалист и педагог.Индивидуалният и подход към всеки от нас ни помага да усвояваме по-лесно и добре езика, и не само това, тя ни дава и полезни съвети за всичко, с което ни предстои да се сблъскаме.
  Препоръчвам на тези, които все още се двуумят къде да изучат добре немски език, да се насочат към център за изучаване на чужди езици ГЕРМАНИКУМ.

 • Анни  каза:

  Здравейте, аз съм учила немски език в този център и съм много доволна. След като заминах за Австрия да уча разбрах, колко много са ми дали тези курсове. Преподавателите там са много добри и таксите също, препоръчвам Ви ги.

 • Ралица  каза:

  Аз имам дете на десет години и миналата зима той учи немски език в Германикум. Много голямо внимание му отделяше учителката, работеха по учебник, но и всеки път тя му подготвяше допълнителни материали и това му харесваше. Преди урока ми казваше: „Мамо, сега какво ли ще правим с госпожата?“ Нямало е ден в който да не му е интересно. Благодаря на учителката и на езиковия център за грижите, които положиха за детето ми.

 • Костадинка Байчева Костадинова  каза:

  Здравейте!Искам да изкажа огромната си благодарност към г-жа Леда Григорова!Преди два месеца,когато започнах курс при нея не подозирах че съм попаднала,както се казва на точното място в точното време.Благодаря и за професионалното умение,като специалист и преподавател,за начина по който поднася материала.Благодаря за това че ме накара да повярвам в себе си че ще се справя с без това трудния немския.Внейно лице аз открих един чудесен приятел,които освен че ни учи на език,ни дава полезни съветиза всичко,което ни предстои да се сблъскаме.Благодаря и за търпението и прекрасното настроение по време на обучението.На тези ,на които им предстои да учат немски език,нека не се чудят а да потърсят услугите на г-жа ГРИГОРОВА и ф-ма ГЕРМАНИКУМ!Няма да съжалявате!

 • корпоративни езикови обучения  каза:

  Здравейте имам дете на 8, което учи английски от три години и тъй като вкъщи говорим на английски с него от време на време, може да се каже, че то вече говори и разбира с изключителна успеваемост. Искаме да започнем още един език, но имаме колебания между немския и френския. причината да се колебаем е, че реално предпочитаме да учи немски, но не знаем дали на такава ранна възраст няма да настъпи интерференция между двата езика и това повече да го обърка, отколкото да го стимулира да учи… Съвети и мнения са добре дошли.

 • Анонимен  каза:
 • Германикум  каза:

  Здравейте
  Бихме искали да Ви дадем съвет, но нека да остане като такъв, тъй като решението като родител го взимате Вие. Ще посоча няколко причини в превес на немски език- първо по-актуален е, второ по- перспективен е/ отдавна френския няма широка реализация /. Трето четимостта на немския е в пъти по-лесна. Бих споделила и личен опит с моята дъщеря, на която немския й е четвърти език, в момента учи А2, а е само на 12 години. Поздрави и успех в начинанието – Леда Григорова