График на курсове по немски език София

 29 коментара

НОВО! Курсове по немски език в група On-line по скайп!!!

Очаквайте скоро линк към Входящ тест за определяне на ниво от Германикум

А1-С1

нива по немски език, които се изучават в Германикум София

 

Курсове по немски език София

A1A2B1 B2Немски

 

Есенен семестър. Започнаха записванията за курсовете от А1-В2 стартиращи през октомври!

Изберете курс по немски по нива, начална дата на запване, хорариум часове и учебни такси с отстъпки

Специализиран немски език

 *В  линковете на зелените бутони  можете да изберете индивидуална форма на обучение. Тя може да бъде присъствена, по скайп и/или комбинирана.

Индивидуално обучение

 За да разгледате подробно учебния график – по нива, изберете сферата с нивото А1, А2, В1, В2 или С1 и я натиснете, както и зелените правоъгълници, за да изберете „Специализиран немски език“ и „Немски език за деца и ученици“ и др. За обща информация за групите: „Курсове по немски език София“ и „Индивидуално обучение“.
 • При записване на В1 + В2 общата такса е 680лв
 • Желаещите за високи нива като В2 и С1, които не са учили в Германикум е необходимо да направят входящ тест, преди записването за курса.

*Германикум запазва правото си да отмени първоначалната дата на курса с 14 календарни дни.

* Допълнителни условия в  Правилник на курсистите в Германикум 

 

тел.0878 300 842 обща информация

тел.  0876 300 857 информация за курсове

тел.0878382461-администрация

Viber/WhatsApp- 0878 300 842

Фейсбук: Германикум София / Леда Григорова

Адрес на провеждане:

гр.София, ул.Алабин.33

в Търговския дом,  партер ( магазин 38)

Възможни входове от  бул.Витоша,  ул.Позитано и от ул. Алабин

 

 

 

График на курсове по немски език София 3.98/5 (79.58%) 48 глас[а]

29 отговора на График на курсове по немски език София

 • Маня  каза:

  Здравейте, преди почти една година завърших при Вас в група за напреднали. Днес използвам немски език свободно на работа, а когато съм в Австрия (често пътувам до там) разбирам какво ми се говори, отговарям и дори последният път им разказах виц на немски (получи се добре) и много се смяхме. Благодара на целия Ви екип.

 • Силвия  каза:

  Здравейте! Аз бях индивидуално обучение по немски език при Алекс. Те е много добър учител и голям професионалист. За много кратко време успях да науча доста материал, благодаряние на търпението и страхотната методика на учителката. Сега си говоря и пиша на немски език, нещо което не съм постигала преди. Алекс, БЛАГОДАРЯ!

 • Taня  каза:

  Много съм доволна от немския език в тази школа. Голямо внимание ми се обърна и успях да науча доста неща. Макар и да съм на години, все пак успях да замина да работя в Германия. Доволна и благодарна съм на всички, които работят там. Дени е добър човек и супер учителка, макар и на годините на дъщеря ми. Специални поздрави за Дени от Германия!

 • Венцислава  каза:

  Здравейте, била съм при Вас курсистка – първо ниво немски език, вечерен курс. Сега искам да продължа във второ ниво, но има ли група при Кирил? Той е човек с който много лесно възприемах немския и бих желала да продължа при него. Моя приятелка беше в по-високо ниво, при Деница, тя също остана доволна и ми е разказвала много за нея. Ако няма при Кирил бих се съгласила да влезна в група и на Дени. Ще очаквам отговора Ви на имейла си. Благодаря Ви предварително.

 • Анита Нанева  каза:

  Здравейте!

  Бих искала да ви попитам относно информация за вечерните ви курсове, начално ниво, както и за цената им.

  • Германикум  каза:

   Анита Нанева – Имаме немски език А1 ниво от 11.09 (вечерна група, вторник и четвъртък) и друга група от 13.09-съботно-неделна. Таксата е посочена в сайта.

 • Весела  каза:

  Здравейте,

  Моля за информация, дали ще организирате ли от тази есен курс за деца в предучилищна възраст и ако да, при какви условия – график на заниманията (дни и часове), времетраене, по каква система на обучение, цена? Благодаря предварително за отговора.

 • Ани  каза:

  Здравейте, предполагам, че в школата все още се предлага индивидуално обучние по немски. Интересува ме на каква цена е и в офиса на Граф Игнатиев 49 ли се провеждат. Благодаря!

 • Германикум  каза:

  Ани, ето инфо за цени

 • Milena Karakasheva  каза:

  Zdraveite, koga ima sledvasht kurs za nachinaeshti vazrastni – vecheren ili takav s pone edin den ot weekenda? Sashto bih iskala da znam zenata.

  Blagodarja!

 • Германикум  каза:

  Milena Karakasheva и във фейсбук може да следите графиците на курсовете по немски език в Германикум.

 • Ани  каза:

  Възможно ли е за 2-3 години да станеш от А1 – С1?
  Имате ли летни интензивни курсове по немски?
  Може ли информация за цените на курсовете?

 • Николина Спасова  каза:

  Здравейте , дъщеря ми е ученичка в 8 клас, изучава немски език в училище за първа година . В края на учебната година ще се яви на изпит за В1 . Имате ли летни курсове които да посещава. Интересувам се от цената и колко учебни часа е курса .

 • Полина  каза:

  Здравейте, бих искала да продължа обучението си по немски език при Вас. Имам взет сертификат от Гьоте институт през 2013 – 2014 г. за ниво В1. Интересува ме дали мога направо да се запиша при Вас за ниво В2 или каква е процедурата в подобни случаи?

 • Цветелина Тодорова  каза:

  Здравейте,
  интересува ме актуален ли е графикът, т.е. ще започне ли курс ниво A1 понеделник и сряда в 18:15ч от 11.01.2017г? Както и дали има свободни места, какъв е срокът за записване и актуална ли е цената на курса 300 лв?
  Благодаря предварително!

 • Маргарита Дамянова  каза:

  През 2015г. завърших курс по немски език А1 ниво при Ели, останах много доволна и искам да продължа при нея следващо ниво. Имате ли свободни часове за индивидуално обучение по график седмица за седмица? Работата ми е динамична и няка как да бъда отново в група. Моля, очаквам да се свържете с мен (вие ми имате телефона). Поздрави на Ели.
  Маргарита Дамянова

  • Германикум  каза:

   Здравейте,
   в понеделник говорихме по телефона и се разбрахме.Ще Ви очакваме на 6.02.
   Приятен ден

 • Людмила Пелинова  каза:

  Днес се видях с позната и ми каза, че се е записала при Вас на курс по немски език А2 ниво. Има ли още свободни места за дневната група от 3.02? Ще имам ли намаление като приятелка на ваша курсистка?

  • Германикум  каза:

   Здравейте,
   за групата от 3.02 има свободни места, а записванията са до днес. Моля заповядайте в офиса на ул. Граф Игнатиев 49, ет. 2 или се обадете на тел. 0876 300 857.
   Ще ползвате отстъпка от обявената цена.
   Приятен ден

 • Христо Лолев  каза:

  Имате ли свободни места за В2 ниво през почивните дни? Аз съм завършил немската гимназия във Варна, но се усещам, че с времето нивото ми пада, а не искам да го допускам. Преподавателят има ли опит във воденето на В2 ниво?

 • Германикум  каза:

  г-н Лолев,
  за групата от 18.02 има само едно място, а за др. група през март има места. Колегата водещ февруарската група е с дългогодишен опит в преподаването на всички нива и доказан професионалист. В преподаването си включва нови методи, както и допълнителни материали. Колегата за мартенската група също е с дългогодишен опит и препоръчван от курсистите.
  Тел. за контакт: 0876 300 857
  Приятен ден

 • Станислава  каза:

  Здравейте,

  изключително много съм доволна от курса по немски при Леда Григорова.
  Невероятно лесно и бързо усвояемо се обяснява граматиката на езика, което е много важно за бързото навлизана и възприемане. Групата с която почнахме А1 и продължаваме обучението си в Германикум е много хубава и часовете преминавам много забавно и съдържателно.

  Препоръчвам на всички, които искат да научат немски език Германикум София, като отлична школа със страхотни преподаватели.

 • Христина  каза:

  Здравейте,
  Бих желала да попитам цените на курсовете включват ли и учебните материали, които ще се използват? А ако не, колко допълнително трябва да се заплати за учебника и учебната тетрадка? (по-конкретно се интересувам за учебниците за ниво Б1) Също така нужно ли е ако имам изкарани курсове за нива А1 и А2 да държа входящ тест предварително?

  • Германикум  каза:

   Здравейте,
   Учебните материали са отделно от обявените такси, а за Б1 ниво таксата на уч.комплект е 57лв. Входящият тест не е задължителен и дали ще се проведе е по преценка на колеги (кога сте учили немски, колко дълго сте го учили, използвате ли езика и т.н.).

 • Веселка  каза:

  Zdraveite,provejdate li kursove vav Varna? Na kakav adres?

 • the Doctor  каза:

  Правите ли курсове-подготовка за изпити за лекари?