Germanikum – курсове по немски език за малки и големи!

 30 коментара

flag_german_textДобре дошли в сайта на център за изучаване на немски език Германикум! Ако Вашето желание е да откриете най-добрия начин, по който можете да учите най-разпространения в Европейския съюз роден език, то тогава сте попаднали на правилното място.

Независимо от това дали се интересувате от курсове по немски език в езикова школа, индивидуално обучение или онлайн курсове, в Germanikum със сигурност ще намерите това, което търсите, и то на най-изгодните цени! Всъщност, ако се запишете в някоя от нашите по-големи групи, можете да си осигурите обучение само за 3,20 лв. на учебен час, независимо дали сте в курс за начинаещи (А1) или курс за много напреднали (С1)!

НИВА ПО НЕМСКИ -Европейска езикова рамка

А1-С1

нива по немски език, които се изучават в Германикум София

Нашата мисия е да се грижим качеството на обучението, което предлагаме, да е на изключително високо ниво, наемайки само висококвалифицирани преподаватели и използвайки учебните системи, на най-утвърдените и световно признати германски издателства.

Защо да се запиша на курс по немски в Germanikum?

2409611Едно от многото преимущества на Germanikum е, че центърът ни е в партньорски отношения с лицензирани чуждестранни борси за наемане на работна ръка в Германия, Австрия и Швейцария. Това ни позволява да организираме специални курсове за езикова подготовка на желаещи да работят в Германия. След успешното завършване, курсистите могат да кандидатстват за някоя от свободните позиции на нашите партньори и да си осигурят работа в Германия с нетно възнаграждение 1400-2000 евро и осигурени квартира, храна и транспорт. Някои от нашите партньори дори възстановяват таксата за езиковия курс при подписване на договор за работа. За повече информация относно възможностите, които предлагаме за работа в Германия, посетете нашата страница „Работа в Германия“.

Разбира се, курсовете за подготовка за работа в Германия не са единствените, които предлагаме. Каквато и да е причината, поради която сте решили да учите немски, в Germanikum ще намерите подходящ за Вас курс. Организираме курсове по немски език за деца и възрастни, както и специални курсове за подготовка за изпитите към Гьоте Институт. Ако живеете в София, можете да видите графика на провежданите курсове в съответните раздели на нашия сайт. Ако сте в друг град или просто бихте предпочели да учите от удобството на собствения Ви дом, във раздела „Онлайн курсове“ можете да намерите всичко, от което се интересувате.

Към курсовете по немски език 

Специализиран немски и подготовка за изпити -Test DaF, TELC

Правилник на курсистите 

 

 

Germanikum – курсове по немски език за малки и големи! 4.25/5 (85.00%) 32 глас[а]